ACTUALITATE

Un tânăr înarmat cu o macetă şi un cuţit, prins la un loc de joacă

Last Updated on iulie 5, 2023 by Erceanu Ileana

Un tânăr de 19 ani înarmat cu o macetă lungă de un metru şi un cuţit de 30 de centimetri a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba la un loc de joacă din Drobeta Turnu Severin.


„O patrulă mixtă poliţist – jandarm a observat în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru. Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor asupra tânărului de 19 ani a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm. Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie, iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o staţie de livrare”, a informat marţi Jandarmeria Română, potrivit Agerpres.

În acest caz s-au întocmit actele premergătoare pentru infracţiunea de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, urmând ca cercetările să fie continuate de organele competente, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button