ACTUALITATE

Urmărit de poliţiştii de frontieră întrucât nu a oprit la semnalul acestora

Last Updated on ianuarie 19, 2023 by Erceanu Ileana

La data de 17 ianuarie, o patrulă a poliției de frontieră fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Ostrovul Mare, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.
Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, drept pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind oprit la o distanță de aproximativ 100 de metri.
Polițiștii au solicitat persoanei aflate la volanul autoturismului să se legitimeze, acesta refuzând să se conformeze celor solicitate.
Polițistul de frontieră i-a adus la cunoștință persoanei care se afla la volanul autoturismului despre faptul că se află într-o zonă de frontieră și este obligată să respecte legea, în caz contrar se va proceda la conducerea acesteia la sediul sectorului pentru stabilirea identității, putând fi folosită conducerea forțată dacă se impune, pentru stabilirea identității și sancționarea contravențională pentru refuz de legitimare.
Persoana a devenit recalcitrantă, chemând un bărbat la fața locului, acesta devenind la rândul său violent verbal, adresând injurii și expresii jignitoare la adresa polițiștilor de frontieră.
În urma atitudinii persoanelor în cauză, polițiștii de frontieră au sancționat contravențional bărbatul pentru folosirea de expresii jignitoare, iar femeia a fost sancționată contravențional pentru refuzul legitimării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button