SPORT

Viitorul Şimian a acces în play-off

Last Updated on august 17, 2023 by Romeo Crismaru

de Mircea Oglindoiu

După ce a trecut de Gilortul Târgu Cărbuneşti (3-0) si CSO Filiaşi (2-0), Viitorul Șimian a eliminat, miercuri seara, Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-0) și a acces în turul 4 al Cupei României.

Unicul gol al meciului de la malul Dunarii a fost marcat de Fabio Trip, in minutul 59. După acest nou succes, echipa mehedințeană a acces în play-off-ul competiției KO, ultima fază de dinaintea grupelor.

Calificarea în turul 4 reprezintă cea mai mare performață pentru Viitorul Șimian, club înființat în 2015, în Liga 4 Mehedinți, dar, care, din 2021, activează în Liga 3.

Anul trecut, echipa de la malul Dunării fusese eliminată de Gilortul Târgu Cărbunești (0-3), în runda inauguraăl, iar în 2021 pierduse tot în ptimul tur, și tot cu Gilortul Târgu Cărbunești (1-3). Ca și câștigătoare a Cupei României – faza județeană Mehedinți, Viitorul Șimian mai jucase în Cupa României – faza națională, în 2018, când fusese învinsă în primul tur de Petrolul Țicleni, scor 0-1.

Vara aceasta, Viitorul Șimian fost preluată de antrenorul craiovean Alex Stoica și are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele 2 locuri în seria a 7-a. În prima etapă, mehedințenii vor juca, în deplasare, cu Jiul Petroșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button