ACTUALITATE

Au furat mai multe materiale din fier, ale unui acoperiș, iar acum, sunt cercetați pentru furt calificat și distrugere.

Last Updated on martie 31, 2022 by Toma Mihai

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sutragă mai multe materiale feroase dintr-o hală dezafectată situată în localitatea Lumnic, ce a avut ca urmare prăbușirea acoperișului acesteia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști au fost identificați autorii, doi bărbați de 41, respectiv 33 de ani, ambii din comuna Prunișor.

„Din cercetări, a reieșit că cei doi bărbați s-au deplasat cu un autoturism la un imobil dezafectat, tip hală, situat în localitatea Lumnic, aparținând unei societăți, în scopul de a sustrage fier. Prejudiciul în valoare de aproximativ 80.000 lei a fost recuperat parțial.”, conform I.P.J. Mehedinți.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cei doi barbați fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, la expirarea măsurii, să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei măsuri corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button