ACTUALITATE

CNPP a anunțat că plata pensiilor nu este pusă în pericol

Last Updated on noiembrie 29, 2023 by Erceanu Ileana

Plata pensiilor nu este pusă în pericol, deși salariații caselor teritoriale de pensii sunt în grevă generală, a anunțat marți Casa Națională de Pensii.

Plata acestor drepturi va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate, spune instituția.

„Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea Casei Naționale de Pensii Publice precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, aferente lunii decembrie. Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate”, se arată în comunicatul CNPP.

Reprezentanţii Casei de Pensii au menţionat că ziua de plată este 12 decembrie pentru beneficiarii care au ales plata pensiilor prin conturi bancare.

 „În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă iar plata pensiilor nu este pusă în pericol”, a mai precizat Casa de pensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button