ACTUALITATE

Doi români arestați, din cauza unui grătar

Last Updated on octombrie 30, 2023 by Erceanu Ileana

Doi șoferi de TIR români l-au bătut pe paznicul unei parcări din Austria care le-a cerut să stingă grătarul.

Doi șoferi de TIR români au fost arestați în Austria duminică, după ce l-au bătut pe paznicul unei parcări. Mai mult, l-au amenințat cu un cuțit, susținând că îl vor ucide. Toate acestea fiindcă angajatul companiei de securitate ce se ocupa de parcare le-a cerut să stingă grătarul pe care românii îl aprinseseră între camioane.

Cei doi șoferi de TIR au făcut un grătar cu flacără deschisă în parcare și au pus muzică, deranjând vecinii. Angajatul de la pază, în vârstă de 42 de ani, le repetase încă de la prima oră, de când au oprit acolo, că nu au voie să facă grătar sau să dea muzica tare, acest lucru fiind interzis, potrivit regulilor companiei.

Când a trecut din nou pe lângă cei doi șoferi și i-a avertizat că încalcă regulile parcării, unul dintre români, în vârstă de 46 de ani, l-a lovit de mai multe ori în spate cu pumnul și a dat cu el de pământ, unde l-a imobilizat. A fost ajutat de alt camionagiu. Între timp, al doilea român, care are tot 46 de ani, a apucat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe paznic că îl va ucide, conform informațiilor publicate pe site-ul poliției.

După ce a reușit să scape, paznicul a sunat la poliție. Șoferii au fost arestați pentru scurt timp, dar nu au recunoscut faptele în timpul audierilor și sunt cercetați în continuare în stare de libertate.

Sursa: dgs.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button