ACTUALITATE

Reținut 24 de ore pentru furt calificat

Last Updated on februarie 8, 2024 by Romeo Crismaru

Un tânăr care furase calul unui cetățean din Motru, a fost reținut astăzi pentru furt calificat. Poliția din Strehaia l-a depistat în localitatea Tâmna.

După ce în dimineața zilei de 07 februarie a.c., poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Motru, județul Gorj despre faptul că în noaptea de 06/07 februarie a.c., tatălui său, care locuiește în comuna Tâmna, i-ar fi fost sustrasă o cabalină, polițiștii au găsit rapid hoțul de cai.

Din cercetări, polițiștii strehăieni au identificat persoana bănuită, fiind vorba de un tânăr de 26 de ani, din comuna Tâmna, care ar fi sustras cabalina de la locuința persoanei vătămate, iar ulterior s-ar fi deplasat pe raza localității Stignița unde ar fi încercat să o vândă unei alte persoane.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 08 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunerea unei măsuri preventive. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button