ACTUALITATE

Românca celebră care i-a schimbat destinul unui star din tenis

Last Updated on iulie 25, 2023 by Erceanu Ileana

Românca celebră care i-a schimbat viaţa unui star din tenis! Ajunsese cerşetor pe stradă. Povestea fabuloasă a celor doi.

Românca celebră care i-a schimbat viaţa unui star din tenis! Ajunsese cerşetor pe stradă. Mark Philippoussis, poveste șocantă.

Mark Philippoussis, finalist la US Open și Wimbledon, a trăit drama vieții sale. Retragerea din tenis a fost urmată de o viață mizerabilă, până la apariția soției românce.

Mark Philippoussis a trăit o viață de coșmar după ce s-a retras din sport. Tenismenul australian a participat ultima dată la Wimbledon în 2003, iar după turneu, din diferite motive, a rămas fără bani după o perioadă scurtă de timp. Philippoussis s-a confruntat cu depresia, în momentul în care s-a simțit nevoit să ceară ajutorul prietenilor, pentru alimente.

Silvana Lovin, 37 ani, este un model din Australia, cu cetățenie română. L-a cunoscut pe Mark Philippoussis în anul 2012, iar în 2013 s-au căsătorit. Românca i-a schimbat viața fostului tenismen australian, actualmente antrenor de tenis. Ulterior, cei doi s-au bucurat de doi copii: un băiat, născut în 2014, și o fată, născută în anul 2018.

„Soția și copiii mei sunt numărul unu, motivația mea principală, sunt totul pentru mine. Vreau să-mi văd copiii cum cresc alături de familia lor, de verișorii, mătușile și unchii lor”, declara Philippoussis cu ceva vreme în urmă, conformThe Sun.

Antrenorul de tenis și-a revenit după decăderea dură și bruscă, doar cu ajutorul româncei. „Prioritatea mea este să insuflu valori puternice legate de familie. Tind să cred că o bază stabilă în acest sens te poate face să te descurci cu orice îți pregătește viața”, spunea Lovin în 2016, conform presei australiene.

Sursa: Sport Bull

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button