ACTUALITATE

Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării

Last Updated on octombrie 24, 2022 by Erceanu Ileana

“În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim-ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale“, a transmis Vasile Dîncu pe pagina sa de Facebook.

Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române. Domnule Prim-ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României“, a mai scris Vasile Dîncu.

Fostul ministru al Apărării a fost criticat în ultima perioadă de mai mulți oficiali guvernamentali  chiar și de președintele Klaus Iohannis pentru declarația în care a spus că singura șansă a păcii pentru Ucraina ar fi negocierea cu Rusia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button