ACTUALITATE

Bătut cu bestialitate și lăsat să zacă pe asfalt

Un bărbat din comuna mehedințeană Butoiești a fost bătut cu brutalitate, de doi indivizi, care l-au lovit cu pumnii și picioarele. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se vede cum bărbații îl pun la pământ și îl lovesc minute în șir, după care îl lasă zăcând pe asfalt.

Atenție imagini cu un puternic impact emoțional!

„Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată de o femeie, din comuna Butoiești, cu privire la faptul că fiul său, de 38 de ani, a fost agresat fizic de două persoane din aceeași localitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla pe un drum public s-a întâlnit cu doi bărbați, unul de 40 de ani, iar un altul de 49 de ani, iar în urma unui conflict spontan, aceștia l-au lovit cu pumnii și cu picioarele, în zona capului.”, transmite IPJ Mehedinți.

Bărbatul de 38 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Oamenii legii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Față de cei doi bărbați a fost luată măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Judecătoriei Strehaia.

One Comment

  1. Frumosss frumosss, aprinde luminile da dea bine ca reclama.. Când zici politia romana zici cu scârbă. Dacă nu erau camerele alea ai gaseau peste 10 20 de ani, ai noștri știu sa facă doar panda la șoferi și sa facă pe robocop, super polițiști.. când am dat drumu la știre și am văzut ca urmează sa iasă ala arestat afara m-am și gândit.. primul lucru sa para supercops ai noștri o sa aprindă luminile. Săracilor, lucrați pentru oameni nu contra lor. Oricum felicitări ca ai prins și voi muștele alea doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button