ACTUALITATEPOLITIC

Cancelarul austriac umilește în continuare România

Last Updated on decembrie 15, 2022 by Romeo Crismaru

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, continuă să umilească România, după ce a lăsat-o cu ochii în soare, la periferie Europei. Acesta pretinde că nu are nimic cu țara noastră, dar e sufocat de migrația ipotetică făcută prin România și că e o problemă de securitate europeană.

Cancelarul austriac Karl Nehammer a făcut primele declarații înainte de Consiliul European de la Bruxelles, după refuzul de joia trecută de a vota intrarea Romîniei în Spațiul Schengen.

Karl Nehammer susține că România nu are date clare despre migrație și că cifrele care ajung la București sunt greșite. Karl Nehammer a spus din nou că problema migrației este de securitate euroepană și a amintit vorbit din nou despre numărul mare de migranți care ajung în Austria, respectiv 100.000 de cereri de azil, precum și de faptul că granițele României și Bulgariei nu sunt „suficient de protejate” privind trecerile ilegale de migranți.

Nehammer atacă Poliția Română și spune că în Austria ajung 100 de mii de migranți, iar 75 de mii dintre aceștia nu ar avea acte legale, în timp ce sute de mii ar trece granița României, relatează Realitatea PLUS.

 „Nu este o chestiune de țări împotriva altor țări, este o chestiune de securitate. Avem în Austria 75 de mii de persoane neînregistrate. Știm că 20.000 de imigranți ilegal au traversat România. De unde știm asta? Poliția austriacă a investigat acest lucru. Acum trebuie să găsim o soluție pentru această problemă. În Austria am înregistrat sute de mii de imigranți iar 75.000 nu sunt înregistrați. Este un număr uriaș. Este o chestiune de securitate pentru întreaga Uniune Europeană. Nu e vorba de a fi împotriva Bulgariei, României. Trebuie să rezolvăm împreună o problemă de securitate. Cred că o vom face”, a spus Karl Nehammer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button