ACTUALITATE

O adolescentă dispărută, găsită la frontieră alături de trei bărbați și o femeie

Last Updated on noiembrie 3, 2022 by Erceanu Ileana

O adolescentă dispărută din Germania, a fost depistată la Moraviţa, unde s-a prezentat pentru formalităţile de intrare în ţară alături de patru cetăţeni din Serbia, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, într-un comunicat de presă.

Marți, 1 noiembrie, în jurul orei 14:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, trei bărbaţi şi o femeie, cetăţeni din Serbia, precum și o tânără din Germania. Cei în cauză călătoreau într-un autoturism înmatriculat în Serbia.  

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că tânăra de 17 ani, cetățean german, figura în baza de date ca fiind semnalată dispărută din Germania, din luna octombrie 2022.

Tânăra a declarat verbal autorităţilor faptul că a plecat din Germania cu prietenul ei și familia acestuia din Serbia, persoanele care se aflau în mijlocul de transport.

Polițiștii de frontieră au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului Timiș despre cazul minorei, care au preluat-o din Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, urmând a dispune măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button