ACTUALITATE

Pompier mehedințean pe podium la Campionatul Național de Culturism și Fitness

Last Updated on septembrie 9, 2022 by Erceanu Ileana

Pompierul mehedințean, plt. maj. Ionuț Lepădatu, a fost medaliat cu argint la “Campionatul Național de Culturism și Fitness”, categoria SENIOR MEN’S PHYSIQUE 173 cm, care s-a desfășurat, în municipiul Sibiu, în perioada 31 august – 4 septembrie a.c.

De asemenea, sportivul a obținut locul al II-lea la categoria SENIOR FIT PAIRS OPEN, ca urmare a participării la prima ediție a competiției Romanian Internațional Grand Prix, ce a avut loc tot în municipiul Sibiu, unde s-au întrecut sportivi din 12 țări europene.

Pompierul mehedințean a reușit să obțină rezultate remarcabile în cadrul celor două competiții Romanian Internațional Grand Prix și Campionatul Național de Culturism și Fitness, mai exact patru medalii de argint, dintre care două la individual și două la proba pe echipe.

Deși a revenit pe scena acestui sport după o pauză de doi ani, Ionuț a demonstrat că este într-o formă foarte bună și deține calități remarcabile: perseverență, ambiție, curaj, determinare și forță, atât fizică cât și mentală.

În tot acest timp, nu a încetat să se antreneze și să crească emoțional.

Cu un puternic spirit competitiv, susținut de familie și colegi, Ionuț s-a întrecut și în cadrul competițiilor sportive organizate pentru pompieri, în luna mai a anului curent, acesta a reprezentat ISU Mehedinți la Campionatul de Atletism și Cros – Etapa Finală a Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, unde a obținut medalia de bronz la proba “Aruncarea greutății” și s-a clasat pe locul IV la proba „Viteză 100 metri”.

La sfârșitul lunii iunie, salvatorul și-a testat limitele în cadrul competiției “Cel mai puternic pompier”, unde a reușit să se claseze pe locul 10.

Reamintim faptul că, pompierul a obținut numeroase medalii și titluri, fiind vicecampion european, campion balcanic absolut și multiplu campion național, reușind să obțină în anul 2019 medalia de Bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.

Ionuț are speranța că, în urma rezultatelor obținute în cadrul ultimelor două competiții, va avea șansa să facă parte din lotul național al României, fapt ce îi va da posibilitatea să participe la Campionatele Mondiale de Culturism și Fitness ce se vor desfășura în Spania, la începutul lunii noiembrie.

Îi dorim succes și avem încredere că va depune toate eforturile pentru a ocupa cea mai înaltă treaptă a podiumului, dând dovadă de seriozitate și implicare, așa cum demonstrează pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button